Mobilitás Blog

Palkovics László: nem vesztettük el a régi versenyt az autóiparban, közben megnyertük az új forradalmat

2024. február 10. - Mobilitás Blog

Magyarország az egyik nyertese az autóipar hagyományos fejlődésének és az új technológiai átállásának Palkovics László, a Széchenyi István Egyetemért (SZE) Alapítvány kuratóriumának elnöke szerint - közölte az Energia21 Kezdeményezés az MTI-vel.

Tovább

Csúcstechnológiás újrahasznosító üzemet hoz létre az Andrada csoport Sóskúton

A szlovén tulajdonú Andrada csoport 13 milliárd forintos beruházással csúcstechnológiás üzemet hoz létre zöld energiatároló rendszerek újrahasznosítására Sóskúton - közölte a vállalatcsoport az MTI-vel. Az üzemben az Andrada 160 új munkahely létrehozását tervezi, a közlemény szerint képzett, magyar…

Tovább

Új kamionterminált adtak át a szlovéniai Koper kikötőjében

Új kamionterminált adtak át Szlovéniában, a koperi kikötőben. Az Európai Unió által társfinanszírozott létesítmény "fontos mérföldkő" a kikötő fejlődésében és logisztikai fejlesztésében - jelentette ki Nevenka Krzan, a kikötőt üzemeltető Luka Koper vállalat vezetője az ünnepélyes átadón.

Tovább

A Wizz Air újraindítja a Budapest és Tel-Aviv közötti járatát

A Wizz Air újraindítja Budapest és Tel-Aviv közötti járatait márciusban - jelentette be a légitársaság. Az MTI-nek küldött közleményben ismertetik, hogy március elsejétől az izraeli fővárosba heti három alkalommal repülhetnek az utasok Budapestről.

Tovább

Ingyenessé válhat áprilistól a diákok és a nyugdíjasok közlekedése Kecskeméten

Ingyenessé válhat áprilistól a diákok és a nyugdíjasok helyi közlekedése Kecskeméten, a városban munkát vállalók havi bérletárait pedig a felére csökkentenék. A februári közgyűlés ilyen tartalmú döntése esetén a változások már áprilistól életbe léphetnek - közölte Szemereyné Pataki Klaudia…

Tovább
süti beállítások módosítása